Actueel!

Beste muziekliefhebbers,

Dit jaar zal in het teken staan van de deelname aan het LBM Bondsconcours in de Oranjerie te Roermond in het najaar.

Graag ontmoeten we jullie daarom weer op:

– 19 oktober: generale repetitie in Cafe Zaal “De Schuur”, Hoofdstraat 2 te Herten. Fanfare St. Cecilia uit Herten, onder leiding van René Schrader en Brass Band Merum onder leiding van Theo Wolters zullen hun concoursprogramma ten gehore brengen. Deze avond start om 19:30 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd!

– 20 oktober: deelname LBM Bondsconcours in de Oranjerie te Roermond. Brass Band Merum zal onder leiding van Theo Wolters dit concours weekend afsluiten. Tjdstip van optreden is 19:55 uur.

Daarna kunt u ons beluisteren op:

– 17 november: concert in Beeck (Wegberg, Duitsland). Nadere info volgt.

– 15 december: Galaconcert. Nadere info volgt.

– 11 (!) januari 2020: Nieuwjaarsconcert in de avonduren. Nadere info volgt.

Muzikale groet van BBM!
PS: Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je Brass Band Merum muzikaal ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op (zie gegevens onder aan deze pagina) en misschien zijn we wel op zoek naar JOU! Grijp je kans!

Sponsor BBM gratis!

Ben je van plan een aankoop via een webwinkel te doen, of wil je bijvoorbeeld via Thuisbezorgd je favoriete pizza laten bezorgen, bedenk dan even: kan ik met mijn aankoop misschien de vereniging financieel ondersteunen? Vanaf nu is Brass Band Merum namelijk op twee manieren gratis te sponsoren, de prijzen van de producten blijven zoals ze zijn.

– Sponsorkliks: ga naar http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=8839 en zoek je winkel. Klik op het winkellogo en van de gedane aankopen gaat een bepaald percentage naar de vereniging. De commissie kan soms wel oplopen tot 10% van het aankoopbedrag.

Wil je zien wat er al aan commissie opgebouwd is en of je gedane aankoop wel geregistreerd werd, ga dan naar het commissieoverzicht.

– Gratis Doelen Steunen: ga naar https://gratisdoelensteunen.nl/p/689/brass-band-merum en bekijk aldaar de mogelijkheden. Kies je winkel/product, klik op de gepresenteerd link en je sponsort de vereniging met je aankoop.

Probeer het maar eens en zegt het voort!

Tip: zet de diverse links in je Favorieten en doe je aankopen voortaan via één van bovenstaande sponsormogelijkheden. De links zijn ook hiernaast te vinden!