Actueel!

Beste muziekliefhebbers/mensen,

LET OP! De gemeente heeft aangegeven dat het aan huis ophalen van het oud papier weer doorgang kan vinden. Lees het bericht HIER na en vooral: ZEGT HET VOORT. De eerstvolgende ophaaldatum voor Herten/Merum zal donderdag 28 mei zijn! Let in verband met de veiligheid van de ophalers op de ophaalinstructies/het op de juiste manier aanbieden van het oud papier, zoals die in voornoemd bericht staan!

In navolging van de maatregelen van de overheid en het advies van de muziekbond KNMO heeft het bestuur besloten alle activiteiten van onze vereniging t/m 1 juni af te gelasten.

U kunt ons weer beluisteren op: 

  • 28 juni 2020: optreden in/bij “De Schuur” in Merum, afsluiting van het seizoen (onder voorbehoud, nadere info volgt)
  • 4 oktober 2020: concert met Harmonie Philomena Haelen (onder voorbehoud, nadere info volgt)
  • 10 oktober 2020: optreden in/bij Munsterkerk te Roermond (AFGELAST)
  • 13 december 2020: Galaconcert in de St. Christoffelkathedraal te Roermond. Aanvang 15:00 uur (onder voorbehoud, nadere info volgt)
  • 11 juli 2021: deelname WMC te Kerkrade (AFGELAST)

Muzikale groet van BBM!
PS: Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je Brass Band Merum muzikaal ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op (zie gegevens onder aan deze pagina) en misschien zijn we wel op zoek naar JOU! Grijp je kans!

Sponsor BBM gratis!

Ben je van plan een aankoop via een webwinkel te doen, of wil je bijvoorbeeld via Thuisbezorgd je favoriete pizza laten bezorgen, bedenk dan even: kan ik met mijn aankoop misschien de vereniging financieel ondersteunen? Brass Band Merum kun je gratis sponsoren, de prijzen van de producten blijven zoals ze zijn.

– Sponsorkliks: ga naar http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=8839 en zoek je winkel. Klik op het winkellogo en van de gedane aankopen gaat een bepaald percentage naar de vereniging. De commissie kan soms wel oplopen tot 10% van het aankoopbedrag.

Wil je zien wat er al aan commissie opgebouwd is en of je gedane aankoop wel geregistreerd werd, ga dan naar het commissieoverzicht.

Probeer het maar eens en zegt het voort!

Tip: zet de diverse links in je Favorieten en doe je aankopen voortaan via één van bovenstaande sponsormogelijkheden. De links zijn ook hiernaast te vinden!