Actueel!

Beste muziekliefhebbers,

Voor de komende periode staan de volgende activiteiten in de agenda, zie ook via het menu de evenementen: 

– 15 december: Galaconcert. Start concert om 15:00 uur.

Dit Galaconcert wordt verzorgd door Jeugdorkest HeMeO, Brass Band Merum, Kirchenchor „Cäcilia“ 1846 Wegberg en Chorgemeinschaft Beeck–Dalheim. Naast afzonderlijke optredens van de diverse artiesten zullen er ook diverse gezamenlijke werken uitgevoerd worden. Het hoogtepunt van dit concert is de Misa Brevis van Jacob de Haan. Dit werk zal door het 95-koppige koor, met begeleiding van Brass Band, uitgevoerd gaan worden. Het beloofd een mooie uitvoering te worden en dit mag niet gemist worden!

De koren staan onder leiding van Karl Hütz.
Brass Band Merum staat bij deze gelegenheid onder leiding van Theo Wolters.

Graag tot ziens bij dit unieke concert!

– 11 (!) januari 2020: Nieuwjaarsconcert in de avonduren.

Muzikale groet van BBM!
PS: Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je Brass Band Merum muzikaal ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op (zie gegevens onder aan deze pagina) en misschien zijn we wel op zoek naar JOU! Grijp je kans!

Sponsor BBM gratis!

Ben je van plan een aankoop via een webwinkel te doen, of wil je bijvoorbeeld via Thuisbezorgd je favoriete pizza laten bezorgen, bedenk dan even: kan ik met mijn aankoop misschien de vereniging financieel ondersteunen? Vanaf nu is Brass Band Merum namelijk op twee manieren gratis te sponsoren, de prijzen van de producten blijven zoals ze zijn.

– Sponsorkliks: ga naar http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=8839 en zoek je winkel. Klik op het winkellogo en van de gedane aankopen gaat een bepaald percentage naar de vereniging. De commissie kan soms wel oplopen tot 10% van het aankoopbedrag.

Wil je zien wat er al aan commissie opgebouwd is en of je gedane aankoop wel geregistreerd werd, ga dan naar het commissieoverzicht.

– Gratis Doelen Steunen: ga naar https://gratisdoelensteunen.nl/p/689/brass-band-merum en bekijk aldaar de mogelijkheden. Kies je winkel/product, klik op de gepresenteerd link en je sponsort de vereniging met je aankoop.

Probeer het maar eens en zegt het voort!

Tip: zet de diverse links in je Favorieten en doe je aankopen voortaan via één van bovenstaande sponsormogelijkheden. De links zijn ook hiernaast te vinden!