Actueel!

Beste muziekliefhebbers/mensen,

LET OP! Zojuist (24-3) heeft de gemeente het bericht geplaatst dat per 25 maart 2020 het aan huis ophalen van het oud papier niet doorgaat. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 1 juni 2020. Lees het bericht HIER na en vooral: ZEGT HET VOORT.

In navolging van de maatregelen van de overheid en het advies van de muziekbond KNMO heeft het bestuur besloten alle activiteiten van onze vereniging t/m 28 april af te gelasten. Het gezamenlijke concert met Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek van 4 april komt hiermee ook te vervallen.

U kunt ons weer beluisteren op: 

  • 28 juni 2020: optreden in/bij “De Schuur” in Merum, afsluiting van het seizoen (nadere info volgt)
  • 4 oktober 2020: concert met Harmonie Philomena Haelen (nadere info volgt)
  • 10 oktober 2020: optreden in/bij Munsterkerk te Roermond (nadere info volgt)
  • 13 december 2020: Galaconcert in de St. Christoffelkathedraal te Roermond. Aanvang 15:00 uur (nadere info volgt)
  • 11 juli 2020: deelname WMC te Kerkrade (nadere info volgt)

Muzikale groet van BBM!
PS: Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je Brass Band Merum muzikaal ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op (zie gegevens onder aan deze pagina) en misschien zijn we wel op zoek naar JOU! Grijp je kans!

Sponsor BBM gratis!

Ben je van plan een aankoop via een webwinkel te doen, of wil je bijvoorbeeld via Thuisbezorgd je favoriete pizza laten bezorgen, bedenk dan even: kan ik met mijn aankoop misschien de vereniging financieel ondersteunen? Vanaf nu is Brass Band Merum namelijk op twee manieren gratis te sponsoren, de prijzen van de producten blijven zoals ze zijn.

– Sponsorkliks: ga naar http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=8839 en zoek je winkel. Klik op het winkellogo en van de gedane aankopen gaat een bepaald percentage naar de vereniging. De commissie kan soms wel oplopen tot 10% van het aankoopbedrag.

Wil je zien wat er al aan commissie opgebouwd is en of je gedane aankoop wel geregistreerd werd, ga dan naar het commissieoverzicht.

– Gratis Doelen Steunen: ga naar https://gratisdoelensteunen.nl/p/689/brass-band-merum en bekijk aldaar de mogelijkheden. Kies je winkel/product, klik op de gepresenteerd link en je sponsort de vereniging met je aankoop.

Probeer het maar eens en zegt het voort!

Tip: zet de diverse links in je Favorieten en doe je aankopen voortaan via één van bovenstaande sponsormogelijkheden. De links zijn ook hiernaast te vinden!