Actueel!

Beste muziekliefhebbers/mensen,

Brass Band Merum wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2021! Hopelijk kunnen we elkaar dan weer bij een of andere muzikale gelegenheid begroeten!

Aan allen die op ons gestemd hebben bij de Rabo Clubsupport actie: hartelijk dank daarvoor! Dankzij jullie stem hebben we een mooi bedrag van € 588,57 mogen ontvangen! 

Beste mensen,
OPGELET: vanaf januari 2021 wordt het oud papier in Herten één keer in de maand ingezameld op de laatste donderdag van de maand vanaf 18:00 uur. De eerste ophaaldatum in januari zal dus 28 januari zijn!
LET OP: Deze maand komen we nog langs op WOENSDAG 30 december vanaf 18:00 uur!
Lees verder op: www.roermond.nl/nieuws/oudpapierherten.

De volgende ophaaldatums voor het oud papier van Brass Band Merum voor Herten/Merum in 2020 zullen zijn:

  • woensdag. 30 december (Let op! Vanaf 18:00 uur).

Let in verband met de veiligheid van de ophalers op de ophaalinstructies/het op de juiste manier aanbieden van het oud papier! Kijk ook op http://www.mijnafvalwijzer.nl/ voor de actuele stand van zaken.

Helaas merken we nog te vaak dat papier niet goed gebonden of in dozen aangeboden wordt. Voor de ophalers kost het echt heel veel tijd als het papier in kratjes/tassen wordt aangeboden aangezien het papier dan vanuit het kratje/tas in de wagen omgeschud moet worden EN omdat de kratjes/tassen weer teruggezet moeten worden. Gelieve hier dus meer rekening mee te houden!

Op dit moment staan er geen (openbare) optredens op het programma.

Muzikale groet van BBM!

PS: Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je Brass Band Merum muzikaal ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op (zie gegevens onder aan deze pagina) en misschien zijn we wel op zoek naar JOU! Grijp je kans!

Sponsor BBM gratis!

Ben je van plan een aankoop via een webwinkel te doen, of wil je bijvoorbeeld via Thuisbezorgd je favoriete pizza laten bezorgen, bedenk dan even: kan ik met mijn aankoop misschien de vereniging financieel ondersteunen? Brass Band Merum kun je gratis sponsoren, de prijzen van de producten blijven zoals ze zijn.

– Sponsorkliks: ga naar http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=8839 en zoek je winkel. Klik op het winkellogo en van de gedane aankopen gaat een bepaald percentage naar de vereniging. De commissie kan soms wel oplopen tot 10% van het aankoopbedrag.

Wil je zien wat er al aan commissie opgebouwd is en of je gedane aankoop wel geregistreerd werd, ga dan naar het commissieoverzicht.

Probeer het maar eens en zegt het voort!

Tip: zet de diverse links in je Favorieten en doe je aankopen voortaan via één van bovenstaande sponsormogelijkheden. De links zijn ook hiernaast te vinden!