Actueel!

Beste muziekliefhebbers,

U kunt ons weer beluisteren op:

 – 7 februari 2020: Optreden tijdens de eerste Bonnefanten First Fridays in het Bonnefanten Museum te Maastricht. Deze avond, met als thema Bonnefanten Blaast Omver, wordt door BBM geopend en start om 20:00 uur! Verder zullen op diverse locaties en tijdstippen optredens verzorgd worden door MOSA Brass en Blech Mich. Het belooft een mooie avond te worden. Mis het niet en kom naar Maastricht voor de première van dit unieke evenement!

 – 4 april 2020: optreden in De Spil te Maasbracht (nadere info volgt)

Muzikale groet van BBM!
PS: Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je Brass Band Merum muzikaal ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op (zie gegevens onder aan deze pagina) en misschien zijn we wel op zoek naar JOU! Grijp je kans!

Sponsor BBM gratis!

Ben je van plan een aankoop via een webwinkel te doen, of wil je bijvoorbeeld via Thuisbezorgd je favoriete pizza laten bezorgen, bedenk dan even: kan ik met mijn aankoop misschien de vereniging financieel ondersteunen? Vanaf nu is Brass Band Merum namelijk op twee manieren gratis te sponsoren, de prijzen van de producten blijven zoals ze zijn.

– Sponsorkliks: ga naar http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=8839 en zoek je winkel. Klik op het winkellogo en van de gedane aankopen gaat een bepaald percentage naar de vereniging. De commissie kan soms wel oplopen tot 10% van het aankoopbedrag.

Wil je zien wat er al aan commissie opgebouwd is en of je gedane aankoop wel geregistreerd werd, ga dan naar het commissieoverzicht.

– Gratis Doelen Steunen: ga naar https://gratisdoelensteunen.nl/p/689/brass-band-merum en bekijk aldaar de mogelijkheden. Kies je winkel/product, klik op de gepresenteerd link en je sponsort de vereniging met je aankoop.

Probeer het maar eens en zegt het voort!

Tip: zet de diverse links in je Favorieten en doe je aankopen voortaan via één van bovenstaande sponsormogelijkheden. De links zijn ook hiernaast te vinden!